IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Ugye szoktál vásárolni? Talán naponta többször is.

Az általad vásárolt termék, szolgáltatás kifizetésekor, történjen ez készpénzben, banki úton átutalással vagy kártyával, az esetek döntő többségében nyugtát, de esetenként számlát kapsz. Ha ez nem történik meg, adószabályokat sértesz Te is, nem csak a kereskedő, szolgáltató, eladó!

Szigorú szabályok vonatkoznak a számla-, nyugtaadási kötelezettségre. E szabályok betartását különböző hatóságok ellenőrzik a kereskedők, szolgáltatók üzleteiben, telephelyein. Üzleteinkben és természetesen webshopunkon is részletesen tájékozódhatsz e szabályokról.

A kereskedő, szolgáltató kollégák e kötelezettségüknek ma már többnyire elektromos úton tesznek eleget. A hatóság rendszerébe bekötött online-pénztárgépek, számlázási rendszerek mindenhol megtalálhatók, amerre csak lépünk. Ahol azonban nincs erre lehetőség, internetes hálózat vagy számlázó program hiányában, ott papír alapon is készülhetnek nyugták, számlák.

Ehhez nyújtanak eszközt e kategória termékei. Egyszerűsített – más néven készpénzfizetési – számlák, banki átutalásra alkalmas számlák és egyszerű nyugták. Utóbbiak áramszünet esetén helyettesíthetik akár a pénztárgépeket is. A korszerű nyomdai technológiával készült garnitúrák, tömbök megrendelése és az e termékekre vonatkozó különös igazolások megküldése után, készletről, azonnal szállítunk.

A szabályokról itt tájékozódhatsz!

Számlák, nyugták

Rendezés: ABC ár szerint