IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

A nyolcvanas évek vége, a gazdasági rendszerváltás óta eltelt évtizedekben a sajátos üzleti szolgáltatás, a könyvelés, adótanácsadás és hasonlók piaca jelentősen átalakult. Egyre kevesebben küszködnek saját vállalkozásuk könyvelésével, elsősorban a hibák szigorú büntetése okán, de a szabályok egyre bonyolultabbá válása miatt is. Csökken a száma az egyéni könyvelő vállalkozásoknak is. Egyre nagyobb, professzionálisabb, komplex szolgáltatást és nagyobb biztonságot jelentő cégek uralják a piacot. Ezek a nagyobb profik már speciális, számítógépes könyvelőprogramokat használnak. E programok bonyolultsága lehetővé teszi egy egy-egy vállalkozás, cég minden pénzügyi, szállítási, gyártási, anyaggazdálkodási és egyéb, a napi tevékenységhez kapcsolódó könyvelési műveletét, a pontos adatok rögzítése után, a jogszabályoknak megfelelően rögzítse. Sőt, a programok automatikusan elkészítik az adóbevallásokat, beszámolókat és ezeket egy gombnyomással a hatóságokhoz el is juttatják.

Maradt azonban még nem kevés számú, a hagyományokhoz ilyen-olyan okok miatt ragaszkodó könyvelő, aki még most is papír alapon készíti a könyvelés bonyolult műveleteit. És persze vannak akik, nagy bátran, saját kisvállalkozásuk ügyeit maguk könyvelik.

Nekik készülnek a mai napig e kategória termékei. Naplók, különböző nyilvántartások, pénztárkönyvek és társaik. Ezek mind-mind a napi munkához használhatók.

Csak rendeld meg és napokon belül már használhatod is ezeket! Ha pedig tanácsra van szükséged a választásban, keress minket bátran! Harminc év szakmai tapasztalatával állunk rendelkezésedre!

Könyvelés, számvitel nyomtatványai

Rendezés: ABC ár szerint