IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

RÓLUNK

 

CÉGINFORMÁCIÓ

 

Cégünk, a nyíregyházi "IRON" Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1990. decemberében alakult.
Igazi családi vállalkozásként üzemelünk.
Ügyvezető igazgató Gaschitz István - sicpista -
A kereskedelmi ügyeket Gaschitzné Tompa Jolán - Joli - irányítja
 
WEB

Felmérések bizonyítják, hogy évről-évre egyre többen tájékozódnak a világhálóról akár napi szükségleteik beszerzése előtt is a megvásárlandó áruk, termékek áráról, minőségéről. Rendelnek repülőjegyet, olvasnivalót, utazást vagy csak úgy barangolnak az őket érdeklő témák között. Napról napra növekszik azok száma, akik hétköznapi fogyasztási igényeiket is az interneten elégítik ki. Vásárolnak élelmiszert, italárut, ruházatot, könyvet, baba holmit és persze irodaszert, papírárut. Kényelmes házhozszállítással teszik könnyebbé életüket, hétköznapjaikat.

Ezt felismerve indítottuk 2016-ban webshopunkat, ahol a legnagyobb hazai szakmai gyártók és kerekedők adatbázisa segítségével és saját nyomdai kapcsolatainkkal, több mint 15 ezer terméket kínálunk Önöknek. Egyszerűen kezelhető felületen, a lehető legrészletesebb információkkal látjuk el az érdeklődőket. Kedvező árakkal, tapasztalt, hozzáértő ügyfélszolgálattal várjuk megrendeléseiket.

NAGYKERESKEDÉS

 

Nagykereskedelmi tevékenységünk keretében 20 éve kínáljuk a teljes hazai:
számviteli-, ügyviteli-, pénzügyi-, adóügyi-, bel- és külkereskedelmi-, tanügyi-, egészségügyi- és egyéb nyomtatványokat. Választékunk 10 éve kibővült az alapvető irodaszerek, tanszerek, papíráru, írószerek széles választékával.

Legnagyobb szállítóink:

Pátria Nyomda Zrt./Budapest;

Nyomell Kft./Budapest;

Automedon Kft./Szombathely; 

Corwell Kft./Budapest

Vevőink alapvetően Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében működnek,
de megtalálhatóak közöttük Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok megyei papír-írószer kereskedő kollégák is.

Vevőink szigorúan csak viszonteladók. Végfelhasználóknak nagykereskedelmi áron semmilyen formában nem értékesítünk!

Ha vásárlónk kíván lenni, első kapcsolatfelvételnél hozza magával vagy küldje el üzlete működési engedélyét! Ha szigorú számadású nyomtatványokat (számlák, nyugták, stb.) is értékesít, szükségünk van hivatalos okiraton, adószámának igazolására is.

Bözse

Nagykereskedelmi raktárunkat Kormányné Móré Erzsébet - Bözse - vezeti.

 

KISKERESKEDÉS

 

Nyomtatvány-, papír-, írószer-kiskereskedelmi tevékenységünk egyidős cégünkkel.
Saját beruházás keretében több mint 20 éve nyitottuk Nyíregyháza belvárosában az "AKTA" Nyomtatványbolt. Az üzlet kínálatában minden hazai gyártó és jelentősebb importőr nyomtatvány, író- és irodaszer, iskolaszer és papíráru választéka megtalálható az olcsóbb árfekvésűtől a prémium kategóriáig.

 Készletből aktuálisan hiányzó árut, széleskörű szállítói kapcsolatainknak hála, igen rövid határidővel tudunk beszerezni.
Külön kategóriát jelentenek az üzletben helyben készülő egyedi ajándék tárgyak és kisszériás grafikai munkák.
Üzletünkben a készpénzes fizetés mellet lehetőség van bankkártyás fizetésre és közületi vásárlóink esetében banki fizetési módokra.

TÉRKÉP

GRAFIKA

 

Vásárlói kereslet hatására a 2000-es évek elején szolgáltatásokkal bővítettük kínálatunkat.
Kezdetben fénymásolást, laminálást, spirálozást és hőkötést csináltunk, majd technikai fejlesztés után kisgrafikai munkákat készítettünk. Mára többszáz elégedett megrendelőnknek gyártjuk névjegyeit, rendezvényi meghívóit, üzleti- vagy egyedi italcímkéit, a város jelentős vendéglátóhelyeinek étlapját, üzleti kártyáját és alkalmi menükártyáit. Készítünk céges levélpapírokat, borítékokat. Igény esetén megtervezzük logóját, sőt a város legjobb dekoratőreivel együttműködve teljes bolt- és autó-dekorációt is kivitelezünk.

Néhány minta:

névjegyek1

névjegyek2

logó, embléma

címkék

egyedi nyomtatványok

vegyes grafikák