IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

RÓLUNK

 

CÉGINFORMÁCIÓ

 

Cégünk, a nyíregyházi "IRON" Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1990. decemberében alakult.
Igazi családi vállalkozásként üzemelünk.
Ügyvezető igazgató Gaschitz István - sicpista -
A kereskedelmi ügyeket Gaschitzné Tompa Jolán - Joli - irányítja
 
WEB

Felmérések bizonyítják, hogy évről-évre egyre többen tájékozódnak a világhálóról akár napi szükségleteik beszerzése előtt is a megvásárlandó áruk, termékek áráról, minőségéről. Rendelnek repülőjegyet, olvasnivalót, utazást vagy csak úgy barangolnak az őket érdeklő témák között. Egy szó mint száz, mindenkinek kell egy honlap vagy legalább egy blog, ahol bemutatkozhat, tájékoztathatja barátait, ismerőseit és persze az ismeretlen leendő vevőit. Mi segítünk internetes megjelenésében, elkészítjük és gondozzuk honlapját, webshopját, bannerjeit. Igény szerint teljes arculatát - logo, kirakati megjelenés, cégtábla, céges papírok, névjegyek, szórólapok - megtervezzük, kivitelezzük. Segítünk domain neve regisztrálásában, tárhely bérletben. szükség esetén regisztráljuk hazai és nemzetközi link-gyűjteményekbe, portálokra.

 

NAGYKERESKEDÉS

 

Nagykereskedelmi tevékenységünk keretében 20 éve kínáljuk a teljes hazai:
számviteli-, ügyviteli-, pénzügyi-, adóügyi-, bel- és külkereskedelmi-, tanügyi-, egészségügyi- és egyéb nyomtatványokat. Választékunk 10 éve kibővült az alapvető irodaszerek, tanszerek, papíráru, írószerek széles választékával.

Legnagyobb szállítóink:

Nyomell Kft./Budapest;

Apis Kft./Budapest;

Automedon Kft./Szombathely; 

Pátria Nyomda Zrt./Budapest;

Vevőink alapvetően Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében működnek,
de megtalálhatóak közöttük Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok megyei papír-írószer kereskedő kollégák is.

Vevőink szigorúan csak viszonteladók. Végfelhasználóknak nagykereskedelmi áron semmilyen formában nem értékesítünk!

Ha vásárlónk kíván lenni, első kapcsolatfelvételnél hozza magával vagy küldje el üzlete működési engedélyét! Ha szigorú számadású nyomtatványokat (számlák, nyugták, stb.) is értékesít, szükségünk van hivatalos okiraton, adószámának igazolására is.

Bözse

Nagykereskedelmi raktárunkat Kormányné Móré Erzsébet - Bözse - vezeti.

 

KISKERESKEDÉS

 

Nyomtatvány-, papír-, írószer-kiskereskedelmi tevékenységünk egyidős cégünkkel.
Saját beruházás keretében több mint 20 éve nyitottuk Nyíregyháza belvárosában az "AKTA" Nyomtatványbolt. Az üzlet kínálatában minden hazai gyártó és jelentősebb importőr nyomtatvány, író- és irodaszer,iskolaszer és papíráru választéka megtalálható az olcsóbb árfekvésűtől a prémium kategóriáig.

 Készletből aktuálisan hiányzó árut, széleskörű szállítói kapcsolatainknak hála, igen rövid határidővel tudunk beszerezni.
Külön kategóriát jelentenek az üzletben helyben készülő egyedi ajándék tárgyak és kisszériás grafikai munkák.
Üzletünkben a készpénzes fizetés mellet lehetőség van bankkártyás fizetésre és közületi vásárlóink esetében banki fizetési módokra.

CreditCard

TÉRKÉP

GRAFIKA

 

Vásárlói kereslet hatására a 2000-es évek elején szolgáltatásokkal bővítettük kínálatunkat.
Kezdetben fénymásolást, laminálást, spirálozást és hőkötést csináltunk, majd technikai fejlesztés után kisgrafikai munkákat készítettünk. Mára többszáz elégedett megrendelőnknek gyártjuk névjegyeit, esküvői- és rendezvényi meghívóit, üzleti- vagy egyedi italcimkéit, a város jelentős vendéglátóhelyeinek étlapját, üzleti kártyáját és alkalmi menükártyáit. Készítünk céges levélpapírokat, borítékokat. Igény esetén megtervezzük logóját, sőt a város legjobb dekoratőreivel együttműködve teljes bolt- és autó-dekorációt is kivitelezünk.

Néhány minta:

névjegyek1

névjegyek2

logó, embléma

címkék

meghívók

egyedi nyomtatványok

vegyes grafikák