IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Tempus fugit!

Bizony, az idő halad. Az emberiség az őskortól próbálja valahogy mérni, regisztrálni az idő múlását, feljegyezni a múltat és megtervezni a jövőt. És ez hogy érinti a mi szakmánkat? A másodpercek, órák mérésére nincsenek eszközök kínálatunkban, de a napok, hetek, évek "mérésére", de legalább múltunk feljegyzésére és a holnapok tervezésére bizony van termékünk rogyásig. laugh

Nem vitatom, hogy a fiatalabb generáció már inkább erre is elektronikai kütyüket használ inkább - vénségemre én is megtanultam ezeket kezelni wink - de még sokáig szeretnénk élvezni a papír és a kézírás örömeit ezen a területen is. Nincs még egyszerűbb és könnyebben áttekinthetőbb megoldás arra, hogy egy pillantással felmérjük egy praktikus fali- vagy plakátnaptáron, hogy a múlthónapban mit végeztünk és milyen feladat maradt a következő hetekre. Táskánkban elfér a kis zsebnaptárunk, határidőnaplónk, amikbe pikk-pakk beírhatjuk az asszony szülinapját - jaj annak aki elfelejti broken heart - vagy a gyerek sulijában a szülői értekezletet. És ha már ott vagyunk, fel is jegyezhetjük az osztálypénz összegét, a kirándulás idejét és minden egyéb iszonyúan fontos dolgot. És ne feledd, ajándéknak sem utolsó egy elegáns, drága kalendárium!

Irodaszer webáruházunkban kitűnően szerkesztett, pazar nyomdai minőségben előállított naptárak százai várják megrendelésedet! 

 

Naptárak, agendák, noteszek

Rendezés: ABC ár szerint