IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Születés és halál. Az élet részei. A közte lévő időben mindent elkövetünk, hogy egészségünket óvjuk, védjük, vagy éppen így-úgy rongáljuk. Orvosaink, ápolóink, az egészségügyi rendszer dolgozói valamilyen módon napi részesei életünknek.

Ez a rendszer elképesztő mennyiségű papírt használ! Ehhez közel 170 féle nyomtatványt kínálunk. Már születésünk előtt anyánk terhes gondozási-kiskönyvet kap, nyilvántartó kartonon rögzítik minden fontos momentumát magzati fejlődésünknek. Gyermekkori oltásainkat nyilvántartják. Épp úgy mint általános egészségügyi állapotunkat, fejlődésünket. Később a munkához szükséges beutalók, nyilvántartások, nyilatkozatok akadnak kezünkbe. De külön rendszere van a fogászatnak, tüdőgondozásnak, röntgennek, kórházi ellátásnak, az ottani étkeztetést is beleértve. Orvosink, ápolóink munkaidejük jelentős részét e nyomtatványok kitöltésével, vezetésével, rendszerezésével töltik. Életünk végét sem ússzuk meg papírok nélkül. A halott vizsgálati bizonyítvány és a lábcédula kísér minket utolsó utunkon.

Ha egészségügyi dolgozó vagy, akár állami, akár magánpraxisban, biztosan megtalálsz minket. Termékeink a megrendelés után napokon belül a kezedbe kerülnek. Használhatod azokat pácienseid, betegeid javára.

Egészségügyi nyomtatványok

Rendezés: ABC ár szerint