IRODASZER WEBÁRUHÁZ
Credit Cards

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Bankártyás fizetés:

Vásárlás a Borgun Bank online átutalási rendszerével

Biztonságos bankkártyás fizetés a Borgun rendszerén keresztül

Biztonságos bankkártyás fizetés a Borgun Bank rendszerén keresztül

A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn.

Az így fizettet rendeléseket Az ÁSZF-ben foglaltak szerint csomagoljuk és átadjuk a szállítást végző cégnek.

Milyen bankkártyákat használhat:

A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

Visa és MasterCard elfogadás online vásárlás esetén

Utánvét: Kiszállításkor a megrendelés ellenértéke a szállítónak átvételi elismervény ellenében készpénzben fizetendő, a számlát a Szolgáltató papír alapon nyomtatva, a csomagba helyezi a Vevő részére.

Utánvét díja:

 -   50.000,- forint áruértékig  ingyenes

 -   50.001,- - 100.000,- forint áruérték között 1.000,- forint

  - 100.001,- - 150.000,- forint áruérték között 1.200,- forint

 - 150.001,- forint felett az áru értékének 0,8%-a.

Készpénz: Vásárlóinknak lehetősége van a megrendelt terméket nyíregyházi üzletünkben személyesen átvenni. Ebben az esetben természetesen szállítási díjat nem szállítunk fel, a csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával kell kifizetni.

Átutalás előre: A Szolgáltató a Vásárlónak a megrendelés visszaigazolását követően átutalásos számlát állít ki és ezt díjbekérő formájában megküldi a Vevőnek e-mailben , amelynek Vevő nyolc (8) napon belüli kiegyenlítésére köteles. A díjbekérőn (számlán) meghatározott ellenérték a díjbekérőben (számlában) meghatározott bankszámlán történő jóváírást követő 2 munkanapon belül a Szolgáltató köteles a termék kiszállítására, ha a termék raktárkészleten van.