IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Bankártyás fizetés:

Vásárlás az OTP-SimplePay online átutalási rendszerével

Biztonságos bankkártyás fizetés az OTP-SimplePay rendszerén keresztül:

Ön a bankkártyája használatával elfogadja, hogy az Iron Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (4400 Nyíregyháza, Szarvas u. 5-7.) által az iron.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A tranzakció a vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért az Iron fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során:

1.  A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót

2.  A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

3.  A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4.  A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítják az iron.hu oldalára.

Az így fizettet rendeléseket Az ÁSZF-ben foglaltak szerint csomagoljuk és átadjuk a szállítást végző cégnek.

Milyen bankkártyákat használhat:

Az OTP-SimplePay rendszere 4 féle kártyát tud elfogadni. VisaMasterCard és a MasterCard Maestro, American Express.

Figyelem! A kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.

Dokumentumok:

Fizetési tájékoztató

Adattovábbítási nyilatkozat

Utánvét:

Kiszállításkor a megrendelés ellenértéke a szállítónak átvételi elismervény ellenében készpénzben fizetendő, a számlát a Szolgáltató papír alapon nyomtatva, a csomagba helyezi a Vevő részére.

Utánvét díja:

 -   50.000,- forint áruértékig  ingyenes

 -   50.001,- - 100.000,- forint áruérték között 1.000,- forint

 - 100.001,- - 150.000,- forint áruérték között 1.200,- forint

 - 150.001,- forint felett az áru értékének 0,8%-a.

Készpénz:

Vásárlóinknak lehetősége van a megrendelt terméket nyíregyházi üzletünkben személyesen átvenni. Ebben az esetben természetesen szállítási díjat nem szállítunk fel, a csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával kell kifizetni.

Átutalás előre:

A Szolgáltató a Vásárlónak a megrendelés visszaigazolását követően átutalásos számlát állít ki és ezt díjbekérő formájában megküldi a Vevőnek e-mailben, amelynek Vevő nyolc (8) napon belüli kiegyenlítésére köteles. A díjbekérőn (számlán) meghatározott ellenérték a díjbekérőben (számlában) meghatározott bankszámlán történő jóváírást követő 2 munkanapon belül az Iron köteles a termék kiszállítására, ha a termék raktárkészleten van.