IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Szoktál enni? Husi, kenyér, egy kis szalonnasütögetés? Eszedbe jutnak azok, akiknek ezt köszönheted? Igen a mezőgazdaságban dolgozók. Parasztok, favágók, élelmiszer-feldolgozók és az a sok-sok ezer ember, aki azon dolgozik, hogy kaja kerüljön az asztalunkra, tűzifa a kandallónkba.

És nem elég nekik, hogy megszakadnak a földeken, erdőkben, istállókban, de mindezt szigorú szabályok mellett, le is kell adminisztrálniuk.

Kivágnak néhány fát, elszállítják eladásra, vagy akár saját használatra. Ehhez minimum két-három féle, az erdőgazdálkodáshoz rendszeresített nyomtatvány, de esetenként akár öt félét is használniuk kell.

Nyilvántartják a földterületet, állatállományt és annak változásait, a művelési, permetezési, eladási műveleteket. Adminisztrálják a karbantartási, javítási, szállítási feladatokat. Többnyire ezt azonnal, valós időben kell elvégezni, mert igen szigorúak a szabályok. Ez persze a mi, a fogyasztók érdekeit is szolgálja.

Hogyan segíthetünk? Cégünk csak annyit tud tenni ez ügyben, hogy minden, de minden ehhez szükséges papírt, nyomtatványt állandó készleten tart. Szakszerű tanácsokkal, nagy hozzáértéssel segítünk a szükséges nyomtatvány kiválasztásában és megrendelés esetén, pár napon belül szállítunk, a legkedvezőbb áron!

Mezőgazdasági nyomtatványok

Rendezés: ABC ár szerint