IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

A fajátékok reneszánszukat élik napjainkban.

Felmerülhet a kérdés, hogy mitől olyan népszerű még mindig a fa építőjáték. A készségfejlesztő játékok közt kevés olyan van, ami egyszerre biztosít időtálló, fenntartható, stílusos és inspiráló szórakozási lehetőséget. A kiváló minőségű anyagoknak és a gondos megmunkálásnak köszönhetően biztonságosak és gyakran sokkal tartósabbak, mint a műanyagok. Már első pillantásra is esztétikusabbak, melegséget árasztanak. Szinte hívogatnak, "fogj meg, forgass, játsz velem!"

Ugyancsak óriási előny, hogy már egészen kis kortól használhatók, ugyanis többségük annyira tömör és strapabíró, hogy a kicsik kezébe is biztonsággal lehet adni. Mindamellett rendkívül sokszínűek, így fiúk, lányok, illetve kicsik és nagyok is használhatják. Egy fa puzzle például minden gyerkőc figyelmét képes lekötni. Természetesen minden korosztálynak megvan a maga nehézségi szintje, így létezik fából készült játék 2 éveseknek és ovisoknak és felnőtteknek is.

Tartós és stílusos ajándékot keres gyermekének? Termékeink között biztosan talál olyat, amiben gyermeke hosszú ideig örömét tudja majd lelni.
A válasz egyszerű, a fajátékok rendkívül strapabírók, így hosszú éveken keresztül játszhat velük bárki aki felhőtlen kikapcsolódásra vágyik.

Fajátékok

Rendezés: ABC ár szerint