IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Dolgozunk, dolgozgatunk! Ilyen-olyan, jogszabályokkal jól meghatározott munkaviszonyban, vagy éppen önfoglalkoztató vállalkozóként. Akár az is lehet, hogy mi dolgoztatunk, foglalkoztatunk másokat. Munkánkért joggal várjuk el, hogy valamiféle javadalmazásba részesüljünk. Kapjunk bért, béren kívüli juttatásokat, jutalékot, jutalmat. A munkához kapcsolódó költségeinket térítsék meg. Végezzék el az adó és egyéb hatóságok felé a szükséges jelentéseket, kezeljék a munkához kapcsolódóm nyilvántartásokat! Millió munkahelyen ezer féle megoldás lehetséges a kapcsolódó adminisztrációra. A nagyobb cégek már jelentős részét elektronizálták. Léteznek bér és munkaidő nyilvántartó, bérszámfejtő és költségelszámoló programok. De nekünk, kicsiknek még nem éri meg az ilyen fajta fejlesztés. Sem anyagilag, sem a kicsikre jellemző rugalmasság fenntartása okán.

Na, erre kínálunk mi egy halom, hagyományos, mégis korszerű nyomtatványt. A munkába lépés első pillanatától – munka- és megbízási szerződések – a napi jelenléti ívtől kezdve a kiküldetések elszámolási nyomtatványaiig. És ha menni kell, arra is megvannak a hivatalos igazolások, adatlapok és adatközlők.

Nézz körül, rendeld meg és garantáltan néhány napon belül az asztalodon lesz minden szükséges cucc! Ha tanácsra van szükséged, ne hezitálj! Hívd ügyfélszolgálatunkat!!!

Bér-, munkaügyi és kapcsolódó nyomtatványok

Rendezés: ABC ár szerint