IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Alkalmazottként dolgozol és ezért, tulajdonos vagy és azért, de mindenképpen adózol az államnak, a helyi közösségnek. Papír, papír, papír! Ma már a bevallások, akár magad vagy munkáltatód, esetleg könyvelőd készíti, elektronikusan kerülnek a rendszerbe. De biztos vagyok benne, hogy egy-egy példányt kinyomtatsz a biztonság kedvéért. Az alapdokumentumokat eleve nyomtatva kapod és gondosan őrizgeted, akár az idők végeztéig!

Külkereskedsz? Fuvarozol? Turistáknak adsz el termékeket? Az Union belül már nincsenek bonyolult vámeljárások, nem kell a határokon hosszasan időznöd az ezer nyomtatvány töltögetésével, ellenőrzésével. De persze van élet az Union kívül is. Ott még használnod kell különböző okmányokat, nyilvántartásokat. Esetleg előre engedélyeztetned kell a kivitelt vagy behozatalt, az útvonalat. Meg kell jelölnöd az áru értékét, erről nyilatkozatot kell tenned. Kérelmezed a vám összegének csökkentését, vagy akár elengedését. Szóval adminisztrálsz, papírozol, irka- firkálsz.

Az ehhez szükséges kötelező nyomtatványok, belégek és egyéb cuccok, nálunk még kaphatók teljes választékban. Ha nincs valami, szívesen adunk tanácsot. Az persze ingyenes!!

Adó- és vámügyi nyomtatványok

Rendezés: ABC ár szerint