IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

A VÁSÁRLÁS MENETE

1. Válasszon terméket! Válasszon terméket a legördülő "Mi van a polcon?" menüből vagy csak a termék nevének keresőbe való beírásával! (Az egyes termékek melletti fotók illusztrációk! A termék képe a valóságban ettől eltérhet!)

A "nyomtatványok" polcon található termékek közül a jogszabályokban rögzített módon néhány szigorú számadásúnak minősül! (számlák, egyszerűsített számlák, nyugták, erdőgazdálkodás egyes nyomtatványai) Ezek megrendelése esetén minden esetben adó azonosítást kérünk! Ennek egyszerű módja, hogy cégek és vállalkozások az Adóhivatal vagy Cégbíróság által, adószámot is tartalmazó hitelesített okmányok és a megrendelést konkrétan feladó személy adóazonosító számát igazoló kártya másolatát elektronikus úton (e.mail, fax) az ügyfélszolgálatra eljuttatják.

23/2014.(VI.30) NGM rendelet

2007. évi CXXVII. törvény

- NAV állásfoglalás a gyakorlati megvalósításról

- Részletes belső szabályozás itt!

Helyezze a kosárba, majd kattintson a jobb felső sarokban található "Kosár tartalma" boxban található kosár ikonra!

2. Adja meg a rendelés adatait! Először ellenőrizze kosara tartalmát. Továbblépés után adja meg a szállítási és fizetési módot!

3. Ellenőrizze az adatokat! Az "összegzés" fázisában ellenőrizze a megadott adatokat, valamint a kosár tartalmát!  

4. Megrendelés rögzítése - A "Megrendelés leadása" gombra való kattintással Ön rögzíti a vásárlást.

5. Visszaigazolás - Webáruházunk azonnal visszaigazolja Önnek a megrendelés rögzítését. A rendelés feldolgozása után pedig munkatársunk tájékoztatja Önt e-mail formájában a kiszállításról.

Rendelés módosítása, törlése:

A megrendelés adatait, a kosár tartalmát még a megrendelés véglegesítse előtt módosíthatja a vásárló. A rendelés elküldése előtt módosítható a kosár tartalma, a szállítási és fizetési módok, vásárló adatai is, ehhez a megfelelő elnevezésű sorra kell kattintani a megrendelőlapon.

A kosár tartalmánál a mennyiség módosításához a mennyiség mezőben kell átírni a megrendelni kívánt mennyiséget, illetve a sor végén található piros ikonnal törölheti a terméket a listából.

A megrendelés rögzítését követően is lehetősége van vásárlóinknak a rendelés adatainak módosítására, ebben az esetben kérjük hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy kérését küldje el a ironkft@gmail.com e-mail címre.