IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Postázás, csomagolás

Rendezés: ABC ár szerint


Közelgő családi ünnepek, születésnap, névnap, karácsony vagy gyermekszületés. Mind-mind arra ösztönöz, hogy valami ajándékot vagy csak egy levelet küldjünk távollévő szeretteinknek. Persze ilyenkor nem találunk egy árva borítékot, üres dobozt, 2 méter zsinórt vagy egy kis ragasztószalagot a csomag zárásához.

A posta nyomaival már a Bibliában találkozunk, de még ennél is korábban részint mondákból, részint történeti adatokból tudjuk, hogy Egyiptomban, Indiában és Kínában az uralkodóktól eredő hírek közvetítésére futárok voltak alkalmazva. A római birodalomban már kifejlett postaszervezetet találunk, a középkori városi posták által már a XIII. században összeköttetés állott fenn Észak-Itália és Dél-Németország kereskedelmi központjai között.

Mára a postai szolgáltatások hihetetlen spektrumával találkozhatunk. Küldeményünk a világ túl felére eljuthat akár másnapra is. Egy dolog nem változott: gondos csomagolással óvjuk küldeményeinket a sérüléstől. A csomagolásnak kell hordoznia a címzett és feladód adatait, utasításainkat a kézbesítőnek. Ehhez nyújtanak megoldást e kategória termékei.

Kínálatunk: