IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Csakúgy, mint ahogy a súlyzós edzés erősíti az izmokat, az agynak is edzésre van szüksége a jobb teljesítményhez. A 3D-s kirakós játékok megoldása mentális súlyemelés a gondolkodás és a memória fejlesztésére. Egy puzzle több különálló darabból áll, amelyeket meg kell építeni. A trükkös feladatok megoldásával eltöltött órák után leírhatatlan az izgalom, az öröm mikor a kész munkában gyönyörködik.

A hagyományos 2D-s kirakós játékokhoz képest a 3D-s kirakós játékok összetettebbek és több problémamegoldó képességet igényelnek. Csodálatos időtöltési élményt kínálhat, tökéletes esős napokon családoknak, vagy nagyszerű ajándék barátoknak és szerelmeseknek.

Találhatunk 3D-s kirakós játékokat fából, fémből, papírból, különleges műanyagokból vagy akár szövetből és ezek kombinációiból is. A mélység nélküli kétdimenziós rejtvényekkel ellentétben a 3D-s kirakós játéknak szélessége, magassága és mélysége van.

A leghíresebb 3D kirakós játék a Rubik-kocka. Jeffrey Slocum rejtvénytörténész ezeket a rejtvényeket „mechanikus rejtvényeknek” nevezi, mivel a darabjaik bonyolultabbak, így a tervezőknek nagyon ügyesnek kell lenniük.

Javítja a vizuális memóriát és a koncentrációt.

Fejleszti a matematikai logikát, osztályozást és asszociációt.

Javítja a térbeli tájékozódást.

Javítja a finommotorikát.

Ösztönzi a problémamegoldást és fejleszti a türelmet.

Minden 3D-s kirakós játék a könnyűtől a nehézig és a hihetetlenül összetettig terjed. A tökéletes puzzle kiválasztásához vegye figyelembe a darabok számát, típusát és kialakítását!

Lehet, hogy nincs nálunk bődületes választék, de minden játékunk remek minőségű és rendkívül szórakoztató!

3D Puzzle

Rendezés: ABC ár szerint