IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards

Akár hiszed, akár nem, agyon elektronizált világunkban még mindig mindennapjaink része a sok száz féle nyomdailag előállított ilyen-olyan nyomtatvány!

Csak gondold végig a napodat! A reggeli készülődés során ellenőrzöd, hogy a táskádban vannak-e igazolványaid, buszbérleted, a gyerek elrakta-e a suliba az ellenőrzőjét vagy a tegnapi orvosi igazolását. A munkahelyeden kezedbe nyomják a kiküldetési papírt, mert menned kell a vidéki kollégákhoz, aztán a vasútállomáson számlát kérsz a jegyről, amit a céges pénzügyes jóváhagy és utalványozza a házipénztárból. Ott kapsz egy kiadási pénztárbizonylatot is. Az asztalodon rád borul a felhalmozódott anyagigénylés a lakatosműhelyből és át kell küldened egy kitöltött megrendelést az anyagbeszerzőnek….

A délutáni bevásárlásnál nyugtát kapsz a péknél, de a gyerek új játékáról számlát is kérsz a garancia miatt.

A párod panaszkodik, hogy egész nap leltároztak. Telekörmölt vagy ötven oldal leltárívet, de közben selejtezési jegyzőkönyvet is kellett csinálni a sok elfekvő lomról. Megbeszélitek, hogy másnap beugrasz a bankba, mert be kell adni egy átutalási megbízást, hogy a nagylányod időben megkapja a zsebpénzét a berlini kollégiumban.

Hétvégén a kertben leszedett vagy 30 kiló cseresznyét elviszitek a felvásárlóhoz, aki az erre rendszeresített felvásárlási jegyen igazolja a vételt. És így tovább, és így tovább!

Szóval nem is hinnéd, mennyire átszövi életünket a sok nyomtatvány, amihez mi a teljes hazai kínálatot felsorakoztatjuk. Döntően saját raktárkészletről vagy piszok gyors partnereinktől. Ha szükséged van bármi ilyesmire néhány billentyű leütése után, néhány napon belül asztalodon landol a kívánt áru. És ha mégis gondod támadna a megrendeléssel vagy, hogy melyik vackot mire kell használni, ne hezitálj! Keresd az ügyfélszolgálatunkat bármilyen módon és azonnal segítünk!

 

Nyomtatványok

Rendezés: ABC ár szerint