IRODASZER WEBÁRUHÁZ
bf-pay Credit Cards
Másolópapír csomag A/4 80g PASZTEL színes 5x20ív LASER COPY SOFT

Másolópapír csomag A/4 80g PASZTEL színes 5x20ív LASER COPY SOFT

cikkszám: IR-1054
497Ft / csom
Készlet: 559 db
(nettó: 391Ft)
Termékleírás

Élénk, vegyes színválasztékában mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló színes papírformát, mely kiváló minőségű és rendkívül praktikus megoldást nyújt irodában és az otthoni felhasználásban egyaránt. 
Színválaszték:
szürke, pasztell sárga, rózsaszín, pasztell zöld, világos kék.

 

GYÁRTÓI HÁTTÉR:

A világ két legnagyobb papírgyártója, az International Paper, valamint a Stora Enso gyáraiban készülnek a kiemelkedő minőségű Laser Copy® irodai papírok különféle típusai. Az irodai papírtermék minőségi garanciáját az innovatív gondolkodású szakembereken túl az is biztosítja, hogy mindkét gyártó az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabályai szerint dolgozik. Az International Paper 17,9 millió tonna, a Stora Enso 16,9 millió tonna papíráru (irodai papírok, kartonok, hullámkartonok, csomagolóanyagok, stb.) gyártási kapacitással rendelkezik világszerte. Érdekesség: Magyarországon évente mintegy 48-50.000 tonna irodai papíráru értékesítésére kerül sor.

INNOVÁCIÓ:

Az International Paper Kwidzyn-i papírgyárában (Lengyelország) készül a Laser Copy® termékek jelentős része. Ezt a gyárat az International Paper 1992-ben vásárolta meg és közel 500 millió dollárt fektetett be a korszerűsítésére, termékfejlesztésre illetve környezetvédelemre és ennek köszönhetően a legmodernebb technológiákkal és világszínvonalú gyártósorokon folyik a termelés. A gyár évi kapacitása a 4 gyártósoron meghaladja a 700.000 tonnát. Laser Copy® termékek készülnek a Stora Enso Nymölla-i gyárában is (Svédország). A papírgyárat 1960-ban alapították, először cellulózgyártással foglalkozott, majd 1972-ben a PM1 és 1988-ban a PM2 papírgépet üzembe helyezték. A gyár fejlődése során több díjat és elismerést nyert el, így például 1993-ban a világ első TCF (Totally Chlorine Free) technológiát alkalmazó papír- és cellulózgyártó vállalata cím.

KÖRNYEZETVÉDELEM:

Mindkét gyártó rendelkezik ISO 14.001-es környezetvédelmi tanúsítással és annak szigorú előírásait maradéktalanul betartja. Beszállítóiktól is elvárják az ISO követelményrendszeréhez való alkalmazkodást. Fejlesztéseik között kiemelkedő helyen szerepelnek a környezettudatos megoldások. A kwidzyni gyár 2006 óta rendelkezik FSC minősítéssel. A Stora Enso Nymölla-i gyáregysége 1998 óta EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) regisztrációval is rendelkezik, amely egy önkéntes részvételen alapuló környezetvédelmi vezetési rendszer az Európai Unióban.