És ez hogy érinti a mi szakmánkat? A másodpercek, órák mérésére nincsenek eszközök kínálatunkban, de a napok, hetek, évek "mérésére", de legalább múltunk feljegyzésére és a holnapok tervezésére bizony van termékünk rogyásig. laugh

Nem vitatom, hogy a fiatalabb generáció már inkább erre is elektronikai kütyüket használ inkább - vénségemre én is megtanultam ezeket kezelni wink - de még sokáig szeretnénk élvezni a papír és a kézírás örömeit ezen a területen is. Nincs még egyszerűbb és könnyebben áttekinthetőbb megoldás arra, hogy egy pillantással felmérjük egy praktikus fali- vagy plakátnaptáron, hogy a múlthónapban mit végeztünk és milyen feladat maradt a következő hetekre. Táskánkban elfér a kis zsebnaptárunk, határidőnaplónk, amikbe pikk-pakk beírhatjuk az asszony szülinapját - jaj annak aki elfelejti broken heart - vagy a gyerek sulijában a szülői értekezletet. És ha már ott vagyunk, fel is jegyezhetjük az osztálypénz összegét, a kirándulás idejét és minden egyéb iszonyúan fontos dolgot. És ne feledd, ajándéknak sem utolsó egy elegáns, drága kalendárium!

Irodaszer webáruházunkban kitűnően szerkesztett, pazar nyomdai minőségben előállított naptárak százai, a legjobb hazai kiadók gondozásában, várják megrendelésedet!